menu_arxiki
menu_kentro_glwsswn
menu_methodoi
menu_epikoinwnia
logo-slogan_01

Διαδικτυακή συνάντηση Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στις 7:00μμ

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή που είχαν τα παιδιά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών στον φετινό διαγωνισμό της Fiction Express «Young Writing Contest», τον οποίο διοργάνωσε το Study Rooms με μαθητές από όλη την Ελλάδα.

 

Τα παιδιά διάβασαν ένα αγγλικό λογοτεχνικό βιβλίο, κατάλληλο για το επίπεδό τους, ανέλυσαν το περιεχόμενό του και έγραψαν στα αγγλικά το δικό τους τέλος, το οποίο κρίθηκε από τη διεθνή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

 

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, τα παιδιά μας ήρθαν σε επαφή με λογοτεχνικά κείμενα και δοκίμασαν τις συγγραφικές τους δυνατότητες στην αγγλική γλώσσα.

 

Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στις δύο μαθήτριές μας από τις τάξεις B senior και CAE που βραβεύτηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Οι δύο νικήτριες θα λάβουν από τη Fiction Express από ένα σετ ακουστικών και μία δωροεπιταγή από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Επιπλέον, οι δύο νικήτριες θα λάβουν από ένα tablet από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΛΩΣΣΕΣ.


Η συμμετοχή όλων ήταν από μόνη της σπουδαία και με πολλαπλά εκπαιδευτικά οφέλη για τα παιδιά. Για το λόγο αυτό, όλοι οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες είναι νικητές και νικήτριες!


Περιμένουμε με χαρά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, και φυσικά τις δύο νικήτριες, σε μία online συνάντηση με τον Damian Harvey, συγγραφέα του διαγωνιστικού βιβλίου για το 2ο επίπεδο με τίτλο «The Thought Snatcher», αυτήν την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 7:00μμ. το Zoom Meeting έχει σταλεί στα μέιλ σας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν το συγγραφέα για τη διαδικασία συγγραφής ενός λογοτεχνικού βιβλίου, να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία και να αντλήσουν ενέργεια και έμπνευση για να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με τη λογοτεχνία!


Παρακαλούμε σημειώστε ότι μέρος της συνάντησης θα μαγνητοσκοπηθεί και θα ανέβει στο Youtube channel του Study Rooms.
Περιμένουμε όλα τα παιδιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο διαγωνισμό «Young Writers Contest» με περισσότερες εκπλήξεις και δώρα!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας.

Newsletter

+30
H: +31°
L: +16°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 28 Αύγουστος
Πρόγνωση 7 ημερών
Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ Δευ
           
+29° +30° +30° +30° +30° +31°
+18° +17° +18° +19° +19° +21°
© booked-net seo
 Join us on :
 facebook  youtube1